Ivan Zarić

 

M.Sc. Ivan Zarić

Master profesor fizičkog vaspitanja i sporta (usmerenje kondicija). Diplomirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. Objavio je naučni rad na temu:‟Efekti šestonedeljnog trenažnog procesa na funkcionalne i motoričke sposobnosti košarkašica”. Radio kao kondicioni trener u FK Obilić, ŽKK Radivoj Korać, KKŽ Crvena zvezda, TK Star, u svim mlađim kategorijama ženske košarkaške reprezentacije Srbije. Sa juniorskom ženskom košarkaškom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Rumuniji 2012. i u Hrvatskoj 2013. osvojio je bronzanu medalju. Radi kao personalni kondicioni trener mnogih sportista.

Uspešno sprovodi proces kondicione pripreme sportista, rehabilitaciju nakon operacije ACL, korekciju telesnih deformiteta (lordoza, skolioza, kifoza, krilaste lopatice, ravna stopala, X i O noge), redukciju telesne mase (za četiri meseca trenažnog procesa klijenti su gubili i po 30kg).

Detaljno planira i programira trenažni proces primenom najnovijih dostignuća sportske nauke. Trenažni proces sprovodi u saradnji sa fizioterapeutom, lekarom i nutricionistom. Sve je usmereno ka postizanju cilja. Čitava mašinerija radi na tome da se sportista iz nekog inicijalnog stanja dovede u pretpostavljeno finalno stanje.

Imajući u vidu da radi sa ljudima i da svaka greška može dovesti do kobnih posledica, poslu prilazi krajnje profesionalno.

            "Od sportista/rekreativaca očekujem poverenje, rad, disciplinu, a sve ostalo je na meni."

www.ivanzaric.com

 

Komentari   

 
0 #1 MerrillKnoroBB 09-08-2018 12:49
НОВОЕ ОБЩЕЖИТИЕ В МОСКВЕ 180 РУБЛЕЙ В СУТКИ!

Предложение от СОБСТВЕННИКА, без комиссии и переплат, скидка при долгосрочном проживании!

Наше общежитие - отличный вариант для комфортного проживания:

- БЕСПЛАТНЫЙ Wi-Fi;
- ортопедические матрасы;
- простоpная оборудованная кyхня;
- круглосуточная охрана, сухой закон;
- ежедневная уборка и смена белья.
- душ;
- холoдильник в кoмнате;
- тeлевизор;
- микpoвoлновая печь;
- электpическaя плита c вытяжкой;
- стиральнaя машина.

ЗВОНИТЕ 8 499 6 38 29 41, КРУГЛОСУТОЧНО и БЕЗ ВЫХОДНЫХ!
 hotelhot.ru
Citat
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT. Dizajn, kod i SEO prilagodio: "Fabrika Sajtova"